Graviranje spomenika cnc mašinom je proces u kome graviramo željene slike i slova na spomenike. Graviranje nadgrobnih spomenika (CNC graviranje) radimo uz pomoć kompjutera. Cena cnc graviranja mašinom je povoljna a kada se kod nas radi izrada spomenika cene ostaju iste jer je graviranje cnc mašinom uračunato u cenu.

Prilikom izrade nadgrobnih spomenika koriste se mnoge tehnike i alati, kako bi svaki spomenik koji napravimo bio autentičan, slike na njega prenete kao originali, a slova ispisana baš onako kako ste želeli.

Najčešće se radi graviranje CNC mašinom, koja se do sada pokazala kao najefikasnije sredstvo graviranja, a posebno se pokazala kao korisna za CNC graviranje kamena.

Za graviranje CNC mašina je vrlo korisna, jer omogućava veoma preciznu gravuru svega onoga što zamislite.

Mi koristimo mašinu CNC za graviranje kamena, ali i svakog drugog čvrstog materijala, pri čemu se slova ili slike mogu gravirati skoro hiruškom preciznošću, a rezultati će vas sigurno oduševiti.

Uz mašinu CNC graviranje slika može biti veoma jednostavan poduhvat, ukoliko znate da na pravi način rukujete mašinom, koja je veoma korisna alatka u izradi spomenika.

cnc-graviranje

Najčešće se koristi mašina CNC za graviranje na kamenu, jer tu nekako daje najbolje rezultate, ali i bilo koji drugi čvrsti materijal se može gravirati primenom ove mašine, jer se do sada pokazala kao najpouzdanije sredstvo u gravuri, posebno kada su u pitanju spomenici, koji su izrađeni od veoma čvrstih, postojanih materijala, koje nije lako obrađivati.

Zato svi naši spomenici izgledaju veoma profesionalno, vrlo su kvalitetni i korisnici naših usluga uvek budu zadovoljni rezultatima našeg rada.

Kada se u izradi spomenika koristi CNC graviranje cena spomenika se ne menja, jer je primena ovog alata postala obavezna u našem svakodnevnom poslu, kada se trudimo da ispunimo zahteve svih naših klijenata i da ostavimo u nasledstvo nešto što će biti važno i narednim generacijama.

Ako želite najkvalitetniji i najbolji spomenik, obavezno se mora primeniti CNC graviranje na kamenu ili drugom materijalu od koga se spomnik izrađuje, jer jedino tako možete dobiti spomenik kojim ćete u svakom smislu biti zadovoljni.

Ukoliko i vi insistirate da se prilikom izrade spomenika koristi CNC graviranje Beograd je mesto gde nas možete potražiti, ali radimo i na teritoriji čitave Srbije.

Od samog početka našeg poslovanja trudimo se da maksimalno izađemo u susret svima kojima su naše usluge potrebne, jer želimo da naše iskustvo iskoristimo da napravimo prava remek dela, spomenike i grobnice koje će biti stabilne decenijama i na koje ćete i vi biti ponosni.

– Neki od primera cnc graviranja.

priprema-za-graviranje-slika1